Modern nutrition in health and disease senior editor by Maurice E. Shils ; associate editors Moshe Shike [et al.]
Idioma: Inglés Detalles de publicación: Philadelphia, Pennsilvania Lippincott Williams & Wilkins Edición: 10Descripción: xxv, 2069 p. 28 cmISBN: 0781741335; 9780781741330Tema(s): Dieta para enfermos | NutriciónClasificación CDD: 613.2
Contenidos:
Tipo de ítem | Biblioteca de origen | Colección | Signatura | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras |
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Libro impreso | Campus Cuernavaca | General | 613.2 M63m 2006 (Navegar estantería (Abre debajo)) | Ej.1 | Solo préstamo en sala | CC003801 | |
Libro impreso | Campus Cuernavaca | General | 613.2 M63m 2006 (Navegar estantería (Abre debajo)) | Ej.2 | Disponible | CC003802 |
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A la cabeza del título: 50th anniversary edition
Part I. Historical Landmarks in nutrition. -- Part II. specific Dietary Components. -- Part III. Nutrition in integrated biologic Systems. -- Part IV. Nutrition Needs and assessment during the life cycle. -- Part V. Prevention and Management of Disease. -- Part VI. Diet and nutrition in health of Populations. -- Part VII. Adequacy, safety, and oversight of the food supply. -- Part VIII. Appendices