Modern nutrition senior editor by Ross, Catharine in health and disease

Por: Ross, CatharineColaborador(es): Caballero, Benjamin, ed | Cousins, Robert J., ed | Tucker, Katherine, ed | Ziegler, Thomas, edIdioma: Inglés Detalles de publicación: CHINA Lippincott Williams & Wilkins 2014Edición: 11a. edDescripción: xxv, 1616 p. 28 cmISBN: 9781605474618Tema(s): Dieta para enfermos | NutriciónClasificación CDD: 613.2
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Libro impreso Libro impreso Campus Cuernavaca
General 613.2 M63m 2014 (Navegar estantería (Abre debajo)) Ej.1 Solo préstamo en sala CC005700

Indice

Part I. Historical Landmarks in nutrition. -- Part II. specific Dietary Components. -- Part III. Nutrition in integrated biologic Systems. -- Part IV. Nutrition Needs and assessment during the life cycle. -- Part V. Prevention and Management of Disease. -- Part VI. Diet and nutrition in health of Populations. -- Part VII. Adequacy, safety, and oversight of the food supply. -- Part VIII. Appendices

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