Modern nutrition senior editor by Ross, Catharine in health and disease
Idioma: Inglés Detalles de publicación: CHINA Lippincott Williams & Wilkins 2014Edición: 11a. edDescripción: xxv, 1616 p. 28 cmISBN: 9781605474618Tema(s): Dieta para enfermos | NutriciónClasificación CDD: 613.2
Contenidos:
Tipo de ítem | Biblioteca de origen | Colección | Signatura | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras |
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Libro impreso | Campus Cuernavaca | General | 613.2 M63m 2014 (Navegar estantería (Abre debajo)) | Ej.1 | Solo préstamo en sala | CC005700 |
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613.2 M43 2003 Medical nutrition & disease | 613.2 M63m 2006 Modern nutrition in health and disease | 613.2 M63m 2006 Modern nutrition in health and disease | 613.2 M63m 2014 Modern nutrition | 613.2 M63m 2014 Modern nutrition | 613.2 M63m 2014 Modern nutrition | 613.2 M67s 1986 La salud y los alimentos |
Indice
Part I. Historical Landmarks in nutrition. -- Part II. specific Dietary Components. -- Part III. Nutrition in integrated biologic Systems. -- Part IV. Nutrition Needs and assessment during the life cycle. -- Part V. Prevention and Management of Disease. -- Part VI. Diet and nutrition in health of Populations. -- Part VII. Adequacy, safety, and oversight of the food supply. -- Part VIII. Appendices